Boeken | Chalet Bergkristall - Bramberg, Oostenrijk

Boeken

Boeken van het chalet

Wij hebben ervoor gekozen om Chalet Bergkristall aan te bieden via Chaletsplus. Via deze organisatie kunt u snel en betrouwbaar boeken. Chaletsplus is gespecialiseerd in het verhuren van chalets & appartementen in Oostenrijk. Aangezien zij zich voornamelijk op een aantal specifieke regio’s richten en al méér dan 20 jaar actief zijn kunnen ze u uitgebreid van persoonlijk advies voorzien, dit maakt ons Chaletspus de Oostenrijk specialist! In 2013 hebben ze de Zoover Award “Beste Aanbieder Wintersport” in ontvangst mogen nemen. ChaletsPlus is aangesloten bij Thuiswinkel.org en SGR. Uw geld is dus gewaarborgd en dit houdt in dat u veilig en vertrouwd kunt boeken.
Op de site van Chaletsplus kunt u ook de meest actuele de beschikbaarheid en de prijs van de desbetreffende week zien.

Via de lokale bakkerij of via Chaletsplus kunt u gebruik maken van een broodjesservice en deze via Chaletsplus boeken. Deze kunnen wij u zeker aanbevelen. Verse broodjes ’s ochtends aan huis gebracht, ook als het sneeuwt, zorgt voor een ultiem vakantiegevoel.

Via Chaletsplus kunt u ook informatie krijgen over ski- en snowboardlessen en krijgt u 10% korting op de huur van uw ski-uitrusting direct bij Sport 2000. Wij hebben zelf prima ervaring met het online-boeken van onze ski-spullen bij deze aanbieder.

In Bramberg heeft Chaletsplus een eigen receptie met lokale medewerkers. Zij zorgen ook voor het beheer van Chalet Bergkristall. Bij de receptie – bij de skischool Bramberg, gevestigd in het gebouw van de Smaragdbahn – kunt u de sleutel ophalen en wordt u vriendelijk door hen ontvangen. Zij staan u tijdens het verblijf wanneer u dat wenst, ook bij praktische zaken en vragen.
ChaletsPlus is via de website 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar.Telefonisch kunt u van maandag t/m vrijdag bellen met +31(0)182-546524.

Chaletplus

Boek-nu

© 2023 Chalet Bergkristall | Alle rechten voorbehouden Top